Personvernerklæring 

Informasjon om GDPR 

Returhuset.se og Returhuset.no eies og drives av Godsinlösen Nordic AB som også driver butikken Returhuset som finnes på Handelsvägen 18 i Staffanstorp, Sverige. 

 

Organisationsnummer. 556791-2356 
Adresse: Box 163, 245 22 Staffanstorp 

 

Vi på Returhuset er opptatt av å beskytte dine personlige opplysninger på best mulig måte og utfører tekniske, fysiske, lovlige og organisatoriske sikkerhetsregler for å beskytte din integritet og som oppfyller nødvendige krav etter gjeldende lov. De personopplysningene vi samler inn beror på hvilken relasjon vi har til deg. 
Nedenfor finner du mer informasjon om hvilke personopplysninger vi kan kunne bruke i vår kontakt med deg. 

Dine personopplysninger knyttet til kjøp vil som hovedregel slettes når det ikke lenger er behov for å lagre opplysningene for å besvare dine henvendelser eller når reklamasjonstiden for produktet er utløpt, med mindre vi trenger opplysningene i et lenger tidsrom for å oppfylle andre legitime formål eller lovpålagte forpliktelsereksempelvis i henhold til regnskapslovgivningen. 

Klage til tilsynsmyndigheten: Dersom du er uenig i måten vi behandler dine personopplysninger på, kan du sende inn en klage til Datatilsynet. Vi gjør oppmerksom på at visse opplysninger ikke alltid gir deg rett til sletting i henhold til gjeldende lov. 

Delig av personopplysninger til tredje part utføres alltid med omsorg, og krav ang. personvern oppfylles alltid etter gjeldene lovverk. Dersom du har spørsmål om hvilke opplysninger vi samler inn eller et ønske om å få opplysningene slettet, er du alltid velkommen til å kontakte oss på returhuset@giabnordic.no. 

 

Hvilke personopplysninger samler vi inn? 

Når du gjør et kjøp på Returhuset.no 

Når du gjør et kjøp på Returhuset.no samler vi inn de personopplysninger som kreves for at vi skal kunne gjennomføre kjøpet og leveringen av din bestillingPersonopplysningene som samles inn er navnadressemailadresse, telefonnummer, person –og kontonummer, IP-adresse samt øvrig informasjon som er nødvendig for at vi skal kunne gjennomføre din bestilling og gi deg en bra opplevelse når du besøker Returhuset.no.  

 

Når besøker du oss 

Når du besøker Returhuset.no samler vi inn dine personopplysninger som geografisk lokasjon, IP-adresse, hvilken type nettleser du bruker, din bredbåndsleverandør, operativsystem, dato og tid for besøk på nettstedet, samt en del data om hvordan du navigerer på siden. Disse opplysningene er nødvendige for at vi skal kunne gi deg en så bra opplevelse som mulig. Vi benytter såkalte informasjonskapsler eller cookies når du bruker og/eller besøker våre nettsiderDette er viktig for å kunne bedre brukeropplevelsen av tjenestene vil tilbyr våre kunder. 

 

Ved kontakt med Returhuset.no 

Om du kontakter oss via e-post på returhuset@giabnordic.no lagres mailadressen og dialogeda dette kan bli nødvendig i en annen sammeheng som f.eks ved en reklamasjon eller annet. 

 

Sosiale medier og nyhetsbrev 

Dersom du har gitt ditt samtykke til å motta vårt nyhetsbrev, lagres mailadressen for at vi skal kunne fullføre denne servicen. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å klikke på linken nederst på siden eller kontakte oss på returhuset@giabnordic.no. 

 

Hvilke opplysninger deles ut til en tredje part?  

Godsinlösen Nordic AB kommer aldri til å selge eller offentliggjøre dine personopplysninger til en tredje part uten ditt samtykke eller om det ikke er nødvendig for å gjennomføre et kjøpDette kan f.eks gjelde kjøp og levering av et produkt, nyhetsbrev eller annet som er kan være nødvendig for å følge gjeldende lovverk.                

Transportører 

Navn, telefonnummer og leveringsadresse for å kunne gjennomføre leveringen av ditt kjøp. 

Betalingspartnere 

Person –og kontonummer, navnadresse, telefonnummer og e-post for kunne gjennomføre betalingen av ditt kjøp 

Vi benytter oss også av samarbeidspartnere og sender ut anmeldelser for å få feedback på din generelle kundeopplevelse hos oss.  

Deling av personopplysninger til en tredje part for behandling av personopplysninger som vi har ansvaret for, vil alltid bli behandlet med omsorg og alle gjeldende krav og lover rundt personvern overholdes.  

 

Hvem kan du kontakte? 

Vi tar i mot mail på returhuset@giabnordic.no eller via vanlig post til: 

GIAB AS                                                                                                                                                        
Stanseveien 13                                                                                                                                  
0975 Oslo