Personvernerklæring 

Informasjon om GDPR 

Returhuset.se og Returhuset.no eies og drives av Godsinlösen Nordic AB som også driver butikken Returhuset som finnes på Handelsvägen 18 i Staffanstorp, Sverige. 

 

Organisationsnummer. 556791-2356 
Adresse: Box 163, 245 22 Staffanstorp 

 

Vi på Returhuset er opptatt av å beskytte dine personlige opplysninger på best mulig måte og utfører tekniske, fysiske, lovlige og organisatoriske sikkerhetsregler for å beskytte din integritet og som oppfyller nødvendige krav etter gjeldende lov. De personopplysningene vi samler inn beror på hvilken relasjon vi har til deg. 
Nedenfor finner du mer informasjon om hvilke personopplysninger vi kan kunne bruke i vår kontakt med deg. 

 

Dine personopplysninger knyttet til kjøp vil som hovedregel slettes når det ikke lenger er behov for å lagre opplysningene for å besvare dine henvendelser eller når reklamasjonstiden for produktet er utløpt, med mindre vi trenger opplysningene i et lenger tidsrom for å oppfylle andre legitime formål eller lovpålagte forpliktelsereksempelvis i henhold til regnskapslovgivningen. 

 

Klage til tilsynsmyndigheten: Dersom du er uenig i måten vi behandler dine personopplysninger på, kan du sende inn en klage til Datatilsynet. 
Vi gjør oppmerksom på at visse opplysninger ikke alltid gir deg rett til sletting i henhold til gjeldende lov. 

Delig av personopplysninger til tredje part utføres alltid med omsorg, og krav ang. personvern oppfylles alltid etter gjeldene lovverk. Dersom du har spørsmål om hvilke opplysninger vi samler inn eller et ønske om å få opplysningene slettet, er du alltid velkommen til å kontakte oss på returhuset@giabnordic.no. 

 

Hvilke personopplysninger samler vi inn? 

 

Når du gjør et kjøp på Returhuset.no 

Når du gjør et kjøp på Returhuset.no samler vi inn de personopplysninger som kreves for at vi skal kunne gjennomføre kjøpet og leveringen av din bestillingPersonopplysningene som samles inn er navnadressemailadresse, telefonnummer, person –og kontonummer, IP-adresse samt øvrig informasjon som er nødvendig for at vi skal kunne gjennomføre din bestilling og gi deg en bra opplevelse når du besøker Returhuset.no.  

 

Når besøker du oss 

Når du besøker Returhuset.no samler vi inn dine personopplysninger som geografisk lokasjon, IP-adresse, hvilken type nettleser du bruker, din bredbåndsleverandør, operativsystem, dato og tid for besøk på nettstedet, samt en del data om hvordan du navigerer på siden. Disse opplysningene er nødvendige for at vi skal kunne gi deg en så bra opplevelse som mulig. Vi benytter såkalte informasjonskapsler eller cookies når du bruker og/eller besøker våre nettsiderDette er viktig for å kunne bedre brukeropplevelsen av tjenestene vil tilbyr våre kunder. 

 

Ved kontakt med Returhuset.no 

Om du kontakter oss via e-post på returhuset@giabnordic.no lagres mailadressen og dialogeda dette kan bli nødvendig i en annen sammeheng som f.eks ved en reklamasjon eller annet. 

 

Sosiale medier og nyhetsbrev 

Dersom du har gitt ditt samtykke til å motta vårt nyhetsbrev, lagres mailadressen for at vi skal kunne fullføre denne servicen. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å klikke på linken nederst på siden eller kontakte oss på returhuset@giabnordic.no. 

 

Hvilke opplysninger deles ut til en tredje part?  

Godsinlösen Nordic AB kommer aldri til å selge eller offentliggjøre dine personopplysninger til en tredje part uten ditt samtykke eller om det ikke er nødvendig for å gjennomføre et kjøpDette kan f.eks gjelde kjøp og levering av et produkt, nyhetsbrev eller annet som er kan være nødvendig for å følge gjeldende lovverk.  

              

Transportører 

Navn, telefonnummer og leveringsadresse for å kunne gjennomføre leveringen av ditt kjøp. 

 

Betalingspartnere 

Person –og kontonummer, navnadresse, telefonnummer og e-post for kunne gjennomføre betalingen av ditt kjøp 

Vi benytter oss også av samarbeidspartnere og sender ut anmeldelser for å få feedback på din generelle kundeopplevelse hos oss.  

Deling av personopplysninger til en tredje part for behandling av personopplysninger som vi har ansvaret for, vil alltid bli behandlet med omsorg og alle gjeldende krav og lover rundt personvern overholdes.  

 

 

 

Hvem kan du kontakte? 

Vi tar imot mail på returhuset@giabnordic.no eller via vanlig post til: 

GIAB AS                                                                                                                                                        
Stanseveien 13                                                                                                                                  
0975 Oslo
 

 

 

 

Vi har delt opp våre produkter i generelle graderinger fra «NY» til «B» ut ifra varens tilstand. Alle våre mobiler, datamaskiner og nettbrett er fullt fungerende, nullstilte og har ingen sprekker verken på skjerm eller bakside.

I noen tilfeller gjør vi unntak, men da vises dette i produktbeskrivelsen. Til våre datamaskiner, mobiltelefoner og nettbrett medfølger alltid ladere (ikke originale). Alle våre mobiltelefoner og datamaskiner har minimum 12 måneders garanti.

Les gjerne mer om våre kjøpsvilkår under Produktgaranti og allmenne garantivilkår HER.

Ønsker du å vite mer om hva We Reuse-merkingen innebærer, klikke HER.

Vi har delt opp våre hvitevarer i generelle graderinger fra «NY» til «B» ut ifra varens tilstand. Majoriteten av disse kommer direkte fra produsenten BSH Home Appliances og er helt nye med garanti.

Hvitevarene i vårt sortiment er som regel utgåtte modeller eller kan har mindre kosmetiske skader som en ripe eller en bulk. Disse vil ikke synes når produktene er montert. Dersom skaden skulle befinne seg på frontsiden av produktet vil dette komme tydelig frem i produktbeskrivelsen.

Alle våre produkter er fullt funksjonelle med garanti. Les gjerne mer om våre kjøpsvilkår under Produktgaranti og allmenne garantivilkår HER.

Ønsker du å vite mer om hva We Reuse-merkingen innebærer, klikke HER.

Tilstandsgraderingene nedenfor gjelder generelt for øvrige produkter og returer fra e-handel. Produktene er som regel helt nye og oftest et angret kjøp. Med andre ord fra en som har angret på sitt kjøp hos en av våre samarbeidspartnere.

Alle produkter som kommer inn til oss kontrolleres grundig for å forsikre full funksjonalitet og rengjøres ved behov. For å gjøre det enklere for deg som kunde, får hvert produkt en gradering fra «NY» til «B» som beskriver produktets tilstand.

Produktene kommer med garanti som du kan lese mer om HER.

Ønsker du å vite mer om hva We Reuse-merkingen innebærer, klikke HER.

(NY) ”NY”

  • Helt nytt produkt
  • Aldri brukt
  • Med garanti

(A+) ”PERFEKT TILSTAND”

  • Gjenprodusert i Perfekt Tilstand (Nystand)
  • Display: Ny display
  • Chassi: Nytt chassi
  • Batteri: Funksjonstestet med OK kapasitet

(A) ”VELDIG GOD TILSTAND”

  • Brukt, i Veldig God Tilstand (Minimal slitasje)
  • Display: Ingen slitasje
  • Chassi: Ingen slitasje
  • Batteri: Funksjonstestet med OK kapasitet

(B) ”GOD TILSTAND”

  • Brukt, i God Tilstand (Litt/normal slitasje)
  • Display: Kan finnes små kosmetiske riper
  • Chassi: Kan finnes små kosmetiske riper
  • Batteri: Funksjonstestet med OK kapasitet

(C) ”OK TILSTAND”

  • Brukt, i Ok Tilstand (Med slitasje)
  • Display: Kosmetiske riper/bulker, men ikke noe som påvirker bruksområdet av telefonen
  • Chassi: Kosmetiske riper/bulker, men ikke noe som påvirker bruksområdet av telefonen
  • Batteri: Funksjonstestet med OK kapasitet

(NY) ”NY”

  • Nytt produkt – utgått sortiment/modell
  • Aldri brukt
  • Funksjonstestet med garanti

(A) ”VELDIG BRA TILSTAND”

  • Nytt produkt – kosmetisk skade
  • Aldri brukt
  • Kan ha mindre riper eller bulker
  • Ingen riper eller defekter på fronten, produktet ser uskadd ut etter montering.
  • Funksjonstestet med garanti

(B) ”BRA TILSTAND”

  • Forsikringsparti
  • Aldri brukt
  • Kan ha skader, men det skal komme tydelig frem i produktbeskrivelsen
  • Funksjonstestet med garanti

(NY) ”NY”

Emballasjen kan ha blitt brutt, men produktet er ikke brukt. Det er alltid komplett med alt av tilbehør og brukermanual. Du får altså et helt nytt produkt til en redusert pris der den eneste mangelen/feilen er at emballasjen kan ha blitt åpnet!

(A+) ”PERFEKT TILSTAND”

I dette tilfellet kan produktet ha blitt pakket opp og prøvd. Et A+ produkt er alltid komplett med alle tilbehør, men det kan finnes små tegn på at produktet kan ha blitt prøvd. Et eksempel på dette kan være at kabler ligger løst, eller at man kan se fingeravtrykk. Vi forsøker selvsagt å gjenopprette produktet tilbake til den originale tilstanden før vi sender det til deg!

(A) ”MEGET BRA TILSTAND”

Disse produktene bærer mindre spor av å ha blitt prøvd eller litt brukt, men kommer med alt vesentlig tilbehør. De kan for eksempel ha noen mindre kosmetiske skader som en ripe eller bulk, og brukermanual følger ikke alltid med. Dersom man ikke bryr seg om produktet ser litt brukt ut kan man få en skikkelig god deal!

(B) ”BRA TILSTAND”

Disse produktene har ofte tydelige tegn på at de er blitt brukt og kan har noen skjønnhetsskader som riper eller bulker, men ingen funksjonsfeil. Produktene kan mangle tilbehør, men dette vil komme tydelig frem i produktbeskrivelsen. Disse selges til svært reduserte priser.